Zondag 28 Mei a.s. (1e pinksterdag) 11:00 – 13.30 uur: Hockey keepers clinic


Zondag 28 mei a.s. (1e pinksterdag), 11:00 – 13:30 uur

Hockey keepers clinic

Op de rustdag van de play-offs 2023, organiseren Drijver Goalie en Stichting Ziekte van Pompe een Pinksterclinic voor keepers tussen 10 en 60+ jaar op SV Kampong (Utrecht). Ditmaal op zondag, zodat iedereen op maandag de finale van het Nederlands Kampioenschap Dames en Heren kan volgen!

Wil jij je keepersvaardigheden naar een hoger niveau tillen, ben je op zoek naar een supergave clinic of komt er nog een selectie aan voor komend seizoen? Doe dan mee met onze clinic op 1e Pinksterdag en ga aan de slag met onze toegewijde en deskundige trainers.

Bij Drijver Goalie Academy weten we dat er soms meer is dan alleen keeperstraining geven. Het ondersteunen van belangrijke initiatieven zoals deze stichting is een manier om ons in te zetten voor een betere wereld en een positieve impact te maken op de samenleving. Een klein deel van het inschrijfgeld doneren wij aan Stichting Ziekte van Pompe. We hopen dat jullie samen met ons tijdens de clinic een steentje bij willen dragen aan dit belangrijke doel.

Oud Hockey international Lisanne de Roever zal hierbij aanwezig zijn. Sinds drie jaar is Lisanne bestuurslid bij de Stichting Ziekte van Pompe.

Wanneer:

Zondag 28 mei a.s. (1e pinksterdag), 11:00 – 12:30 uur

Waar:

SV Kampong, Laan van Maarschalkerweerd 14, 3585 LJ Utrecht

Door Wie:

Drijver Goalie Academy

Voor Wie:

Voor jeugdkeepers vanaf 10 jaar t/m 60+ (spelend vanaf D, geen mini-keepers). Goalies van alle niveaus zijn welkom.

Kosten:

€60,- per keeper

Opgeven via:

Drijver Goalie Academy

Deel dit bericht