Lisanne de Roever
Bestuurslid

Mijn naam is Lisanne de Roever en ik ben trots dat mij gevraagd is deel te nemen in het bestuur. Als oud topsporter besef ik hoe bevoorrecht ik ben geweest dat ik jarenlang mijn droom heb kunnen naleven, olympisch kampioen worden. Het zorgen voor Valenti is voor Dimitri en Roxanne ook topsport. Zeer bijzonder dat ze naast al hun dagelijkse zorgen ook de tijd hebben genomen om de Stichting van Pompe op te zetten en door te ontwikkelen. Ik zet me graag in om deze ziekte bekender te maken en te zoeken naar meer donateurs. Deze financiële middelen zijn hard nodig voor nog uitgebreider onderzoek en hopelijk een medicijn dat de ziekte van Pompe kan genezen. 

Na mijn topsportcarrière en leerkracht in het basisonderwijs ben ik nu werkzaam als topsportcoördinator van de gemeente Haarlemmermeer. In mijn werk heb ik dagelijks te maken met super gezonde en topfitte mensen. Ik vind het waardevol nu aan de keerzijde van de medaille te mogen helpen vechten tegen de ziekte van Pompe.

Door mijn topsportcarrière en mijn huidige baan heb ik een groot netwerk opgebouwd. Ik hoop hiermee en met alle lessen uit de topsport van dienst te zijn voor de stichting.

Kiri Kalaitzis
Bestuurslid

Als oom van Valenti heb ik van dichtbij meegemaakt dat zijn eerste levensjaar vooral bestond uit veel ziekenhuis met een toekomst in het vooruitzicht die

lees meer »

Giel Wagemans
Bestuurslid

Mijn naam is Giel Wagemans en ik ben al sinds mijn vroege jeugd bevriend met Dimitri. We zijn samen opgegroeid, volwassen geworden en vrienden voor

lees meer »