Kiri Kalaitzis
Bestuurslid

Als oom van Valenti heb ik van dichtbij meegemaakt dat zijn eerste levensjaar vooral bestond uit veel ziekenhuis met een toekomst in het vooruitzicht die vooralsnog onzeker is. Ondanks deze moeilijke start blijkt al snel dat Valenti doorzettingsvermogen heeft en ons tot de dag van vandaag positief blijft verrassen met zijn ontwikkeling. Ik ben daarom ook dankbaar en trots dat ik als bestuurslid mag bijdragen aan een toekomst waarin de ziekte van Pompe niet meer bestaat.

Mijn achtergrond ligt in de sportwereld. Sport maakt mensen fitter, leert ze met elkaar omgaan en helpt bij hun persoonlijke ontwikkeling. Helaas krijgt niet iedereen de kans om genoeg te bewegen, bijvoorbeeld door de ziekte van Pompe. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen de ruimte en kansen te geven om te sporten en bewegen, waarbij we speciale aandacht hebben voor kwetsbare mensen. Ik geloof dat echte verandering altijd van binnenuit begint met de innerlijke kracht van zelfvertrouwen als de meest cruciale aanjager voor deze verandering.
Daarom geloof ik dat we met de Stichting ziekte van Pompe een enorme impact kunnen maken en daarom investeren we in de toekomst van deze mensen.

Kiri Kalaitzis
Bestuurslid

Als oom van Valenti heb ik van dichtbij meegemaakt dat zijn eerste levensjaar vooral bestond uit veel ziekenhuis met een toekomst in het vooruitzicht die

lees meer »

Giel Wagemans
Bestuurslid

Mijn naam is Giel Wagemans en ik ben al sinds mijn vroege jeugd bevriend met Dimitri. We zijn samen opgegroeid, volwassen geworden en vrienden voor

lees meer »