Giel Wagemans
Bestuurslid

Mijn naam is Giel Wagemans en ik ben al sinds mijn vroege jeugd bevriend met Dimitri. We zijn samen opgegroeid, volwassen geworden en vrienden voor het leven. Het gaat mij dan ook aan het hart als het leven van zo’n speciale vriend en zijn gezin een abrupte wending neemt. Uit het niets werd zoontje Valenti gediagnosticeerd met de ziekte van Pompe. Een zeldzame stofwisselingsziekte die het leven van deze patiënten en hun naasten volledig op z’n kop zet. Helaas heeft deze ziekte weinig bekendheid. Er moet nog veel onderzoek plaatsvinden naar oorzaken, preventie en behandeling. Graag wil ik mij inzetten om hier een kleine bijdrage aan te leveren en vechters zoals Valenti te steunen in hun dappere strijd. Als bestuurslid van de Stichting Ziekte van Pompe kan ik dit verwezenlijken.

In mijn dagelijkse leven werk ik voor een adviesbureau dat sterke focus heeft op de goede doelen sector. Ik neem vele jaren kennis en ervaring mee over (sectorspecifieke) bedrijfsvoeringsvraagstukken en ik geloof dat ik mede vanuit deze rol van toegevoegde waarde kan zijn voor de Stichting.

Kiri Kalaitzis
Bestuurslid

Als oom van Valenti heb ik van dichtbij meegemaakt dat zijn eerste levensjaar vooral bestond uit veel ziekenhuis met een toekomst in het vooruitzicht die

lees meer »

Giel Wagemans
Bestuurslid

Mijn naam is Giel Wagemans en ik ben al sinds mijn vroege jeugd bevriend met Dimitri. We zijn samen opgegroeid, volwassen geworden en vrienden voor

lees meer »