Veel gestelde vragen

Wil je, je machtiging stopzetten? Wat vinden wij dat jammer om te horen, dankzij jouw steun hebben we kunnen investeren in onderzoeken naar de ziekte van Pompe. Bedankt voor de steun, je hebt een verschil gemaakt. Opzeggen kan door een mail te sturen naar: info@stichtingziektevanpompe.nl

Je kunt de hoogte van de automatische machtiging verhogen of verlagen door een mail te sturen naar info@stichtingziektevanpompe.nl

Om je persoonlijke gegevens te wijzigen, kun je een mail sturen naar: info@stichtingziektevanpompe.nl

Ja, Stichting Ziekte van Pompe is door de belastingdienst aangewezen als ANBI (algemeen nut beogende instelling).

Ja dat is mogelijk. Je kunt als bedrijf zelfs belastingvrij schenken aan Stichting Ziekte van Pompe. We hebben een ANBI (algemeen nut beogende instelling) status. Voor meer informatie over belastingvrij schenken kun je terecht op de website van de belastingdienst.

De donaties worden gebruikt voor de financiering van diverse onderzoeken naar de ziekte van Pompe. Welke onderzoeken er op dit moment gefinancierd worden, kan je lezen bij ‘onderzoek & ontwikkeling’.

Je kunt ons volgen op Facebook & Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meld je gratis aan voor de digitale nieuwsbrief. Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je onderaan onze website.