Donatie Stichting Hummingbird Charity

Wij hebben een mooie donatie mogen ontvangen van Ronald van Stichting Hummingbird Charity. Het was een fijne ontmoeting waarin we hebben kunnen sparren over onze doelen voor de toekomst. Het is leuk om mensen te mogen ontmoeten die met zoveel passie zich inzetten voor goede doelen.

Stichting Hummingbird Charity, heeft in het eerste jaar van haar bestaan een behoorlijk bedrag verdiend met het verkopen van met name Diversey producten. Dat stelde de Stichting Hummingbird Charity in staat om eerste financiële donaties te doen.

Eén van de gekozen goede doelen is de Stichting Ziekte van Pompe. Wij hebben tijdens onze oprichting in 2021 met de bestuursleden van de Stichting Ziekte van Pompe mogen sparren over de wijze waarop je een stichting opricht, waar je op moet letten, enz. Mede dankzij hen hebben wij een goede basis neer kunnen zetten.

Daarom vinden wij het extra leuk dat wij hen nu kunnen ondersteunen met een gift vanuit Stichting Hummingbird Charity. Want de Stichting Ziekte van Pompe probeert deze nog onbekende ziekte de wereld uit te helpen.

Deel dit bericht