🎉 Geweldig nieuws! 🎉

Met grote trots willen we het succes vieren van de sponsoractie van Kiri (bestuurslid) voor de Stichting Ziekte van Pompe. Kiri heeft een buitengewone prestatie geleverd door de Stelvio-pas in Italië te beklimmen op de fiets. Dankzij zijn ongelofelijke doorzettingsvermogen heeft hij ruim €7000 opgehaald! 🚵‍♂️💪


Dit geweldige resultaat is niet alleen te danken aan Kiri’s inspanningen, maar ook aan alle gulle sponsors die hun steun hebben betuigd aan de strijd tegen de Ziekte van Pompe. Jullie hebben het verschil gemaakt en we zijn ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage!


Kiri, jouw fantastische actie heeft niet alleen geld ingezameld, maar ook bewustzijn gecreëerd over de uitdagingen waarmee mensen met de Ziekte van Pompe worden geconfronteerd. Je hebt een inspiratiebron gevormd voor velen en we bewonderen je ongelooflijk.


Namens de Stichting Ziekte van Pompe willen we je van harte bedanken, Kiri, voor je toewijding, moed en doorzettingsvermogen. Jouw inzet zal een positieve impact hebben op het leven van mensen die getroffen zijn door deze ziekte en hun families. Samen staan we sterker in de strijd tegen Pompe.


Laten we deze mijlpaal vieren en het succes delen met de wereld! Help ons de boodschap te verspreiden en mensen bewust te maken van de Ziekte van Pompe en het belang van onderzoek en behandeling. Samen kunnen we een verschil maken en hoop bieden aan degenen die het nodig hebben.


Nogmaals, enorm bedankt aan alle sponsors en natuurlijk in het bijzonder aan Kiri. Jullie hebben ons versteld doen staan en we zijn dankbaar voor jullie steun. Laten we blijven strijden en hopen op een toekomst waarin de Ziekte van Pompe een genezing heeft gevonden.

Deel dit bericht